Välkkärit

Kun työ, huvi ja harrastus ovat yhtä, syntyy loistava 5-miehinen orkesteri.

Petri Ryynänen, kitara ja laulu

"Ei tullut pojasta pappia", vaikka poikanen niin päiväkodissa uhosi, vaan armeijankin Varusmiessoittokunnassa suorittanut muusikko. Taipaleen Reiskan ja Virran Olan tulkintojen tahdissa kasvanut mies on Jaalasta kotoisin ja elämä perheen lisäksi pyörii tiiviisti musiikin ja keikkailun ympärillä. Komeaääninen Ryynänen on toiminut Väliaikaisen solistina juhannuksesta 2007. 

Esa Kiesi, koskettimet, haitari ja laulu

Esaa voisi kutsua Mister Väliaikaiseksi, sillä orkesterin perustajajäsen on kiertänyt maata kokoonpanonsa kera jo 35 vuotta. Haitari soi 6-vuotiaan pikku-Esan käsissä jo melkein itsestään ja tie muusikoksi on ollut selvä teiniajoista lähtien. Savitaipaleen mies on villinnyt tanssikansaa laajalti ja olipa orkesteri 90-luvun puolivälissä niittämässä menestystä ja nimeä Tanssiorkestereiden SM-kisoissakin.

Ari Aapro, basso ja laulu

Isän orkesterin kautta basson kaulaan kiinni jäänyt Ari Aapro on automekaanikko koulutukseltaan, mutta musiikki on vienyt tätäkin soittajaa pitkän matkan. Omia sävellyksiä ja sanoituksiakin kynäillyt mies hallitsee myös muita soittimia, mutta bassohan se on basistin paras työkalu...

Esa Aapro, rummut ja laulu

Esan Aapron tie muusikoksi taittui velipojan tapaan eli isän orkesterissa oli rumpalin tarve ja näin poika sai rummut. Vai olisiko vaikutusta idolilla, Remu Aaltosella? Yhtä kaikki, tämä veijari kehuu syntyneensä perjantaina päiväkahvin aikoihin samana päivänä, kun J.F.Kennedy murhattiin. Ota siitä äkkiseltään selvää, mutta vuodesta -86 entinen rakennusmaalari on Väliaikaisen riveissä ansiokkaasti kiertänyt.

Janne Orava

Janne on soittanut usean solistin orkestereissa, mutta asettui Väliaikaisen riveihin vuonna 2002. Tämä kalastellen ja kokkaillen rentouva perheenisä on niin ikään saanut tartunnan musiikkiin jo äidinmaidossa ja humppa vei mukanaan nuoruuden punk-kokeilujen jälkeen.